ייצוג בהליכי גירושין

שוקלים להתגרש? 3 הטעויות שאסור לכם לעשות

לכל טעות שתעשו בהליך הגירושין עלול להיות מחיר יקר וכואב. עו"ד יוסף גביזון, ממשרד עורכי הדין משה גביזון ושות', עם ניסיון מצטבר של למעלה מ-50 שנה(!), מזהיר מהשגיאות שאסור לכם לעשות.

עורך הדין יוסף גביזון

לנצח את
הגירושין

אנחנו עדים לעלייה חדה במספר מקרי הגירושין בישראל. זוגות רבים החליטו בשנה האחרונה "לפרק את החבילה" ובני הזוג מוצאים את עצמם לפתע במצב חדש, מאיים ולא מוכר, כשלפניהם הליך משפטי שכרוך בחוסר וודאות, דאגה ופחד אמיתי לעתידם ולעתיד הילדים.

"לכל טעות שתעשו בהליך הגירושין עלול להיות מחיר יקר וכואב", מזהיר עו"ד יוסף גביזון, מהמובילים בישראל בתחום דיני המשפחה, וכפי שתקראו בהמשך, מצביע על 3 השגיאות הנפוצות ביותר אצל המתגרשים.

עו"ד יוסף גביזון בעל תואר שני ייחודי (LL.M) במסלול דיני משפחה מאוניברסיטת בר אילן, עומד בראש מחלקת דיני המשפחה והירושה במשרד עו"ד גביזון, מהמובילים בישראל בניהול הליכי גירושין וירושה.

משרד עו"ד גביזון מעניק ללקוחותיו הפרטיים והעסקיים, ייעוץ וליווי משפטי ברמה הגבוהה ביותר, תוך הבנה רחבה של המצב המשפטי, ניתוח מעמיק של הסוגייה ובניית אסטרטגיה נכונה וראויה שתוביל במהירות להשגת היעדים שהוגדרו.

בראש מחלקת דיני המשפחה והירושה במשרד עמד במשך 15 שנים כב' השופט אלון גביזון המכהן היום כנשיא בתי משפט השלום במחוז דרום. 

עו"ד גביזון

כעורך דין לענייני גירושין אני מוצא בעבודתי שליחות

אני רואה במקצוע שלי שליחות וייעוד וזוכר תמיד ששני בני הזוג עוד יצטרכו בעתיד לעמוד זה לצד זה תחת חופת הנישואין של ילדיהם. לכן, אנחנו תמיד מעדיפים לסיים תיקים בהסכמים ולא במלחמה, גם אם זה אומר שהרווח הכספי של המשרד יהיה נמוך יותר.

חשוב לנו שההורים ישארו בקשר טוב גם לאחר הגירושין ונעשה הכל כדי שהצדדים יסיימו כחברים ויותירו את משקעי העבר הרחק מאחוריהם".

עורך הדין יוסף גביזון

נכון להתגרש
אחרת

"החיוך הוא אחד מכלי הנשק הכי טובים שלי", מודה עו"ד יוסף גביזון. "אני מאמין בתקשורת עם הלקוחות בגובה העיניים ומבין באמת את המצוקה שלהם. במהלך השנים טיפלנו במשרד באלפי תיקים ואנחנו מכירים מקרוב את הנפש של ההורה המודאג.

 

אנחנו לא שוכחים לרגע עד כמה הילדים חשובים לבני הזוג ועוזרים להם לא לערב אותם בהליך ולהימנע בכל מחיר מניכור הורי. מבחינתנו וגם מבחינת ההורים – הילדים צריכים להישאר מחוץ למשוואה.

לפעול נכון

3 השגיאות הנפוצות ביותר
אצל המתגרשים

לכל טעות שתעשו בהליך הגירושין עלול להיות מחיר יקר וכואב. אחרי שנים רבות של עשייה משפטית, אלה 3 השגיאות שכדאי שתימנעו מהם לאחר שהחלטתם להתגרש:

01

השופט, תעשה לי לייק

"אני ממליץ מאוד להיזהר משימוש לא נכון ברשתות החברתיות. בבית המשפט נתקלתי לא מעט פעמים בהורה שטוען שמצבו הפיננסי גרוע ואין לו כסף לכלכל את עצמו – שמפרסם במקביל באינסטגרם תמונות מנקרות עיניים מחופשה מפנקת במלון יוקרתי בחו"ל, או הורה שטוען שאין לו רכב פרטי – אבל מעלה סטורי לפייסבוק כשהוא נוהג במכונית שלו. עורכי הדין של הצד השני לא יחמיצו את ההזדמנות לעבור על הפרופילים שלכם ברשתות החברתיות ולעמת אתכם עם כל מה שפרסמתם. מרגע שהחלטתם להתגרש מומלץ שתחשבו פעמיים לפני כל פוסט".

02

מי מייעץ לך?

"היזהרו מעצות של חברים גרושים. למרות הכוונות הטובות שלהם, מה שהתאים למקרה שלהם עלול להרוס במקרה שלכם. כל תיק ותיק עומד בפני עצמו ויש לבחון היטב את הנתונים הייחודיים שלכם.

חשוב מאוד להתייעץ, להתכונן היטב להליך ולהכין אסטרטגיה רחבה וטקטיקה מתאימה לתיק שלכם – אבל רק עם עורך דין מקצועי ומנוסה שיוכל להנחות אתכם איך לפעול החל מרגע קבלת ההחלטה ועד לפנייה הראשונה לצד השני, לבית המשפט, או לבית הדין הרבני, בהתאם לנסיבות שלכם".

03

לבחור נכון

"בחרו בתשומת לב רבה את עורך הדין שמייצג אתכם. הקשיבו היטב לטון הדיבור שלו, למילים, למבט, לאישיות שלו. לבחירה בעורך הדין הנכון עבורכם תהיה השפעה לא רק על הליך הגירושין, אלא גם על כל המשך חייכם.

האם עורך הדין כוחני ומאיים, או חייכני ונעים? האם הוא תוקפני ואגרסיבי או אנושי ופתוח? בחרו בעורך דין שתרגישו מיד את החיבור האמיתי אליו. עורך דין שתדעו בביטחון מלא שאתם יכולים לסמוך עליו שיוביל אתכם במהירות לפרק הבא בחיים שלכם".

לייעוץ משפטי ללא התחייבות

מה הלקוחות אומרים עלינו?

לקוחות
מספרים

סוד ההצלחה של המשרד

"אני איש של אנשים ומתחבר לכאב של כל לקוח", חושף עו"ד גביזון, את סוד ההצלחה של המשרד.

"כבר עשרות שנים שאנחנו מייצגים בנאמנות בהליכי גירושין – פעמים את הגבר ופעמים את האישה.

למדתי שהרבה פעמים אפשר להגיע להבנות תוך כדי ההליך, לשמור על הילדים מכל משמר ולשקם את הקשר המשפחתי כך שגם לאחר הגירושין ניתן יהיה להמשיך בחיים טובים ונכונים יותר.

לייעוץ משפטי ללא התחייבות

דילוג לתוכן